Flamenco gitaarlessen

Individuele les is de meest effektieve manier om flamencogitaar te leren.
De basis voor goed flamencogitaarspel is een goede techniek. De rechterhand van een flamencogitarist heeft normaal gesproken járenlange training nodig, zoiets als ook een goochelaar moet doen om zijn vak goed uit te oefenen. Om deze studietijd zo kort mogelijk te maken werk ik met de meest effektieve methode die ik heb kunnen vinden. Ik werk met twee camera’s waarvan de beelden samen op één scherm naast elkaar te zien zijn. Het geeft een dermate optimaal resultaat dat het enorm veel tijd bespaart met het aanleren van de speeltechnieken.
De gehele les wordt opgenomen op digitale video en wordt toegestuurd via internet.

Het werken met video opnames is uitermate effektief en het rendement van de lessen is dan ook verrassend hoog. “Je ziet je eigen hand naast die van de leraar. Daarmee zie je het verschil en kun je je eigen hand goed corrigeren. Het voordeel van video is dat je het zo vaak kunt bekijken als nodig is.”

De lessen zijn wekelijks en duren 60 minuten en vinden plaats in Groningen, adres: Baken 90.
De prijs per les is 30 Euro excl. b.t.w.

* Er bestaat tevens de mogelijkheid om op andere locaties lessen te volgen, bijvoorbeeld bij jou thuis. Dat kunnen zowel individuele als groepslessen zijn. De tijden en prijzen gaan in overleg.

Lesdata 2017, Locatie: Koningsdijk 69 te Oosterhout:

2017
=====
19-11
3-12
17-12

=====

lesdata voorjaar 2018
(Even weken)

weekend van:
12-13-14 – januari

9-10-11 – februari

9-10-11 – maart

6-7-8 – april

4-5-6 – mei

1-2-3 juni (Misschien niet i.v.m. pinksteren)
29-30 juni, 1 juli
===================